RTLRidikül interjú Bajzáth SándorFüggőségeinkről. Beszélgetés Bajzáth Sándorraldigitalhungary.hu: Az intimitás együtt jár a sebezhetőséggel, de senki sem szeretne sebezhető lenni – interjú Bajzáth SándorralHogyanmondjamelneked.hu: Én már 16 éve, 8 hónapja és 1 hete dönthetekPestisrácok.hu: Az érzelmileg elhanyagolt gyerekkor is megalapozhatja a függőség kialakulását.Jazzy: A dr Jazzy vendége volt nemrég Bajzáth Sándor addiktológiai konzultáns.ATV: Jakupcsek plusz - 1. rész. Közérzeti talk-show Jakupcsek Gabriellával.
A műsor vendégei Bajzáth Sándor addiktológiai konzultáns, Maya és Tóth Olivér színész.ATV: Majka lépése érthető, de nem ezt kellett volna választaniaMTVA: Ridikül című műsorban adtam interjútATV: Gyógyszerfüggőség: opiáttúladagolási járvány fenyegeti AmerikátFüggő kérdések 2018.02.06. Vendég: Bajzáth SándorBajzáth Sándor: Szerhasználat és felépülés (Mindenki Akadémiája)Spektrum TV. Tabukról tabuk nélkül.Sláger FM, velem készült interjúA Magyarul Balóval c. műsorban voltam Dr. Funk Sándorral és Dr. Csorba Józseffel.
A gyógyszerfüggőségről beszélgettünk. 2017.09.28Sváby Andrással beszéltek, a videóban 17:40 perctől.Bajzáth Sándorral készült interjú az NL Caféban

Bajzáth Sándorral készült interjú a Lánchíd rációban

Bajzáth Sándorral készült interjú a Lánchíd rációban

Bajzáth Sándorral készült interjú a Lexi.hu-nRTL Klub Fókusz Plusz

Juventus rádió interjú Bajzáth Sándor

Mária Rádió interjú Bajzáth Sándor

Kapocs magazin interjú Bajzáth Sándor

Radio Q interjú Bajzáth Sándor

Blikk nők interjú Bajzáth Sándor

HVG pszichológia interjú Bajzáth Sándor

Magyar narancs interjú Bajzáth Sándor

nol.hu interjú Bajzáth Sándor